Löpande nyheter

Nyheter

Ivar Kjellberg Fastighets AB startar upp Stamrenoveringen på Nordostpassagen 2-6

Första informationsmötet hölls i slutet av augusti 2017, samråd med hyresgästerna, lägenheternas utrustning, förhandling om nya hyror, planering av genomförandet både byggtekniskt och för hyresgästernas bästa. Vi är glada och stolta över att få arbeta med detta och andra projekt där långsiktighet, hållbarhet och kvalitet står i fokus.

God jul och gott nytt år!

Vi vill tacka er för året som gått och önska er det bästa under år 2019. 2018 har varit ett fantastiskt år för oss på RCB Fastighetsutveckling och det har vi våra kunder och samarbetspartner att tacka för. Vi är säkra på att tillsammans med er kommer 2019 att bli ett ännu bättre år. Istället för julklappar har vi valt att lämna en gåva till Stadsmissionen i Göteborg.

 

Vi ser framemot 2019 och önskar er alla en trevlig julledighet!

 

Juliga hälsningar

RCB Fastighetsutveckling

Jenny, Agneta, Peter och Naomi

Här pågår stamrenoveringen för fullt i Våmmedal!

En daglägenhet i Våmmedal
En daglägenhet i Våmmedal

I projektet har ett fåtal hyresgäster evakuerats och för de som bor kvar har vi ställt i ordning några daglägenheter så kvarboende hyresgäster har möjlighet att komma ifrån en stund.

Nu utökar vi och blir fler

Naomi Lopes som studerar till fastighetsförvaltare på Newton kommer arbeta hos oss samtidigt som hon kommer göra sitt examensarbete hos oss under hösten. Varmt välkommen Naomi!

Föreläst på yrkeshögskola

Under de senast tre veckorna har vi på RCB varit föreläsare hos Newton yrkeshögskola där vi utbildat i ämnen såsom fastighetsförvaltning, lokalhyresjuridik, GDPR m.m.

Det har varit väldigt inspirerande att få träffa alla dessa engagerade blivande förvaltare som kommer berika vår bransch.

Hyrorna klara i Varberg!

För RCB:s kunder i Varberg är vi nu klara med hyresförhandlingarna och höjningen ligger mellan 0,75 och 2,1 procent.

Hyreshöjningen gäller retroaktivt från 1 januari 2018 och gäller till 1 juli 2019.

– Det är ett nytt grepp att inte alltid förhandla om samma tidsperiod och detta känns som ett bra alternativ för hyresvärdarna men även för hyresgästerna, säger Agneta Ranäng.